Berlin - May 14th-17th, 2018

Schedule


Workshops (2 days)


Monday - Tuesday, May 14th - 15th

The workshops will take place at the "Hotel NH Berlin Alexanderplatz", Landsberger Allee 26, 10249 Berlin

08:00-09:00 - Monday

Registration


Conference


Tuesday May 15th

15:30-17:00 - Tuesday

Registration

18:00-20:00 - Tuesday

Welcome Reception (sponsored by Lunatech)

Wednesday May 16th

08:00-09:00 - Wednesday

Registration

10:00-10:15 - Wednesday

Break (15 min)

11:00-11:30 - Wednesday

Coffee Break (30 min)

12:15-12:30 - Wednesday

Break (15 min)

13:15-14:30 - Wednesday

Lunch

15:15-15:30 - Wednesday

Break (15 min)

16:15-16:45 - Wednesday

Coffee Break 30

17:30-17:45 - Wednesday

Break (15 min)

18:30-20:00 - Wednesday

Evening Event

Thursday May 17th

08:00-09:00 - Thursday

Registration

10:00-10:15 - Thursday

Break (15 min)

11:00-11:30 - Thursday

Coffee Break (30 min)

12:15-12:30 - Thursday

Break (15 min)

13:15-14:15 - Thursday

Lunch

15:00-15:30 - Thursday

Coffee Break (30 min)

16:15-16:30 - Thursday

Break (15 min)

A big Thank you to Scala Center for their support in managing the Call for Proposals and building the conference program for Scala Days Europe 2018.

© Scala Days Europe ‐ organized by Lightbend, heise Developer, and dpunkt.verlag.